Jul 16, 2007, 9:41 AM

ПОМОГНИ МИ 

  Poetry
630 0 1
В този свят, от нас объркан,

светлината ни потъна в мрак,

някой някого без страх пребърква,

а на друг ще му подложи крак.


Нищо вече не буди в нас радост.

Жест и дума пестиме дори,

а във този безумен наш хаос

всичко тук се измерва с пари.


Само ти - път във човешката степ,

лъч, просветнал през мрака студен,

помогни ми днес да стигна до теб

и стопли моя пролетен ден!

© Дора Ефтимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??