Jul 7, 2006, 10:55 AM

* * *(помогни, не разговор а смях) 

  Poetry
597 0 6
Помогни! Не разговор, а смях -
противослагам дъжд и огън...
Че те са жива плът! Кажи, за бога,
могла ли си дотук без тях?

Ще зъзна ли? Ще виждам пустота?
Не! Аз те моля - дай поне искрата,
да мога да възкръсвам светлината,
нали ти казах - там, в гръдта!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??