Dec 11, 2007, 8:26 AM

Понякога 

  Poetry » Other
679 0 23

Понякога съм тъжна и самотна.

"Понякога съм бяла и добра."

Понякога във мен пулсира болката,

но винаги си тръгва след това.

 

Понякога животът ми отчаян е...

Понякога е пълен с топлина.

Понякога съм слънчева и весела.

Понякога попарена с слана.

 

Какво да правя? - аз такава съм.

На двата полюса живея все.

На отчаянието трудно се поддавам.

Изплаквам го на белите листа.

 

8.12.2007

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??