Понякога съм тъжна и самотна.
"Понякога съм бяла и добра."
Понякога във мен пулсира болката,
но винаги си тръгва след това.
Понякога животът ми отчаян е...
Понякога е пълен с топлина.
Понякога съм слънчева и весела.
Понякога попарена с слана.
Какво да правя? - аз такава съм.
На двата полюса живея все.
На отчаянието трудно се поддавам.
Изплаквам го на белите листа.
8.12.2007
© Анна Дюлгерова Всички права запазени