May 15, 2012, 1:03 PM

Понякога 

  Poetry » Love
495 0 0

- на теб?

Понякога съжалявам. 

Понякога питам се има ли смисъл... 

И понякога чудя се дали добре е да вярвам, 

че някога някой и нашата история е писал.  

 

Понякога караш ме да знам, че е магия. 

И често ти това си, за което вечно мисля. 

Понякога търся те в онази магична кутия, 

където тихите наши мигове скрих си.   


Понякога случва се - от обич залитам. 

Понякога крещи ми се, щом в мен те открия. 

И понякога върти се на плочата бързият ритъм, 

в който сърцата ни бият ли, бият...   


Понякога заравям думите в пясъка. 

Понякога хвърлям в морето сините мисли, 

където уж само понякога, 

а всъщност завинаги ти си.

© Пламена Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??