Feb 9, 2007, 3:26 PM

Понякога... 

  Poetry
735 0 3
Понякога с лекомислието си те вбесявам
и с безразсъдни постъпки те ранявам,
с детски навици те подлудявам...
Виня те, а своята вина не осъзнавам...
Понякога дори с празни приказки всичко разрушавам...
Греша, а после горчиво съжалявам...
А всъщност искам с теб да съм добра,
да ми повярваш, без да се проваля,
да ме жадуваш и обикнеш, без да те раня!
Искам с чиста нежност и пламенна страст да те даря...
Прости! Обичам те и това не е поредната лъжа!

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??