Aug 19, 2008, 2:04 PM

Понякога сивото... 

  Poetry
798 0 5
Понякога сивото идва във повече -
болезнено зацапва картината
и когато в шепи главата заровиш,
как се чувстваш? Малка и подмината

от шареното влакче на късмета?
От вниманието на близък, на роднина?
Не се оставяй да бъдеш част от сюжета!
Бъди художник на цялата картина!

Нарисувай си слънце самичка,
нарисувай се в слънчевия ден,
а ако ти остане още боичка,
нарисувай до себе си и мен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??