Jan 18, 2015, 1:59 PM  

Популизъм 

  Poetry » Other
447 0 1

ПОПУЛИЗЪМ

 

Отмина времето на комунизма,

сега слугуваме на популизма.

 

ХОРА ВТОРА РЪКА

 

Обещаха демокрация за нас много добра,

а защо живеем още като хора втора ръка?!

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??