18.01.2015 г., 13:59 ч.  

Популизъм 

  Поезия » Друга
452 0 1

ПОПУЛИЗЪМ

 

Отмина времето на комунизма,

сега слугуваме на популизма.

 

ХОРА ВТОРА РЪКА

 

Обещаха демокрация за нас много добра,

а защо живеем още като хора втора ръка?!

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??