Jun 2, 2017, 11:01 PM

Поредното писмо 

  Poetry » Other
1175 3 10

Реших да ти напиша днес писмо,
поредното... така ще е докрая
ще го изпратя с мисъл,  без клеймо,
с адрес... до Бог, там някъде, във Рая.
И него ще започна с думи две,
" Обичам те!", то другото е ясно,
догдето  бие майчино сърце,
духът ти ще усещам ежечасно.
Пази се там, където и да си,
израствай, не подгъвай колената,
усмихвай се, тъй както и преди,
за добрината не търси отплата.
Душата зареди със светлина
и някога по малко ни изпращай,
че често не достига тука тя,
а в тъмното съдбата е злощастна.
Дохождай си и сине у дома,
дори невидим, аз ще те усещам,
по ветрения полъх - топлина,
по аромата, цветен предизвестник.
Сега ти давам своя благослов,
бъди, ти, рожбо, ангелска отмяна,
дарявай людете навред с любов.
Помагай им!... С много обич: мама"
 

© Таня Мезева All rights reserved.

На Тихчо, моето ангелче, който днес щеше да навърши 28.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??