Oct 30, 2018, 1:32 PM

Последният пламък 

  Poetry » Love, Free verse
466 2 2

Стопанин си на очите ми.
От началото на погледа
до края на хоризонта.
В последния пламък на клечка кибрит
огнище ти построих.

 

Не напускай дома си.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??