30.10.2018 г., 13:32 ч.

Последният пламък 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
465 2 2

Стопанин си на очите ми.
От началото на погледа
до края на хоризонта.
В последния пламък на клечка кибрит
огнище ти построих.

 

Не напускай дома си.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??