Jul 25, 2005, 5:53 PM

Последно... 

  Poetry
1263 0 9

Ти ще търсиш лъчите на слънцето,

за да стоплят деня ти студен.

То отдавна угасна. Замина си.

С тъжен залез потъна във мен.

 

Ти ще гледаш как се сменят сезоните

в монотонен, беззвучен рефрен.

Аз отнесох със себе си лятото -

ярък спомен в деня ми вглъбен.

 

Ти ще искаш да сетиш росата

сутрин рано сред песни на птиците.

Но недей да я търсиш в тревата!

Тя е само в очите ми, сините.

 

На света има само една обич истинска.

Само тя прави деня ти щастлив.

Само тя дава смисъл на нищото.

Само тя твори спомен красив.

 

Сбогом, моя любов! Вече тръгвам.

Победена...или аз победих...

Днес съм силна, но съм безчувствена...

Без любов... Тя остана за теб...

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??