Dec 22, 2017, 11:46 AM

Последно збогум 

  Poetry » Love
277 0 2

Си ја избрал најлошата варијанта
во мислите си се откажал од мене
уште еден удар
уште еден скршен столб
и после ова
само каменување може да ме убие
последното збогум
е чаша со непролеани солзи
како сум тврдоглава и супериорна
извинувањата не ги прифаќам
тие и онака ништо не менуваат
нека биде како што ќе посакаш
и последно нека е.

 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??