Aug 29, 2008, 11:16 AM

Последното ми "Сбогом" 

  Poetry » Other
471 0 5

29.07.2008

 

 

Написах ти последното си „Сбогом”.

Компромиси със себе си не ща.

Отдавна си забравил мимоходом,

че за теб направила съм толкова неща.

 

Болят безбройни раните в сърцето

и тръгвам си, макар да искам да остана.

Отивам си, напук на всичко, дето

остава като спомен – жива рана.

 

Не се опитвай при теб да ме върнеш.

Остана ли, от болка жлъчна ще умра

и един ден, когато назад се обърнеш,

ще разбереш, че искала съм аз да се спася.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??