Jul 14, 2017, 10:01 AM

Посоки 

  Poetry
551 0 0

в четири посоки – самота -
натрапчиво усещане за бивша цялост
и единение – игра –

 

дълбоко някъде изтлява

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??