Sep 14, 2007, 11:13 PM

Поспри! 

  Poetry
731 0 2

Кажи ми кой си?
Как те срещнах?
От къде си?
И как те пуснах във живота си
с размах?
Не можеш ту да идваш,
ту да си отиваш.
Не мога да повярвам аз във теб.
Кажи какъв си?
Моля те! Аз искам
да мога да повярвам,
че си тук!
Иди си,
после аз ще си отида...
И всичко ще приключи
изведнъж.
И както си дошъл в живота ми,
така и ще си тръгнеш!
За миг...
един-единствен миг...
... поспри!...

© Сандра Неста All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??