Jan 29, 2007, 5:23 PM

Посрещай ме... 

  Poetry
798 0 26

Посрещни ме...

В сърцето ти,

когато с трепет влизам.

Без да чукам,

очакван и нечакан.

Посрещай ме...

И там ме настани,

на челно място,

че аз съм най-важен

гост в него.

Посрещай ме...

Прати ми душата си

за компания.

Че тя с моята

са две части на едно цяло.

Посрещай ме...

Устните си дай за целувка.

С нежност и страст да ги целувам,

та насита да нямат.

Посрещай ме...

С очи влюбени ме погледни.

Да те запаля с огъня,

що в моите гори.

Посрещай ме...

Във тебе ще остана.

Че аз съм истински.

Вечен.

И съм любов.

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??