Jun 9, 2009, 7:50 AM  

Просяче 

  Poetry » Civilian
3432 0 17

Не всеки ще го забележи.
Не всеки ще го заболи.
А то протяга със надежда
ръчичка – с пръстчета добри.

Познато е на обществото
от най-далечни времена.
Върти Животът колелото
и носи своята вина.

Човечество, не стига хлябът,
а ти говориш за войни.
Не виждаш ли, че вече трябва
в теб нещо да се промени?                                                   

 



 

 

 

 

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??