Jun 3, 2014, 11:46 AM

Посвещение 

  Poetry » White poetry
624 0 0

До вчера - бебче, в пелени,
а днес - момченце, мъничко, на три.
Сега растеш и хубавееш -
в свой свят, приказен, живееш...
Лудуваш и редиш шеги -
изпълваш с радост моите очи.
С препятствия - изпълнен всеки ден,
но знай, че всичко си за мен.
Бледнеят всичките бели,
пред блясъка на нежните очи,
които ме поглеждат с обич всеки ден
и шепнат с поглед умилен -
светът си, мамичко, за мен!
Обичам те от все сърце -
защото ти си моето дете!
Нека Бог да те благослови,
и нека да се сбъднат детските мечти!
Здраве нека да те окрили -
щастие да блика от твоите очи!
Звездичка мъничка над теб блести -
знай, винаги над тебе някой бди!

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??