Jan 3, 2010, 10:29 PM

Посветено 

  Poetry » Other
670 0 1


В косите ти -

безумен скреж

от болка и тъга.

 

В очите ти -

стаен копнеж

на влюбена дъга.

 

Сърцето ти -

вулкан горещ,

изригващ страст докрай.

 

Душата ти -

красив летеж

отвъд и ад, и рай...

 


 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • <a href=" http://www.youtube.com/watch?v=dN3U3ZzEMG0&feature=related " target="_blank">Kithares – Stamatis Spanoudakis >>> </a>
Random works
: ??:??