Не си светец,
дори не си отшелник.
Жени са минали през твоя свят.
И всяка е оставила свой белег
в сърцето ти – без свян.
Така и аз –
за малко ще те имам,
но с тебе ще позная вечността.
Кръсти една звезда на мое име,
за да остана светла
над света...
© Елица Ангелова All rights reserved.