Apr 26, 2009, 3:48 PM

Посветено - на един неПознат 

  Poetry » Other
598 0 11

Колко струва да кажеш:
Обичам те?!
Колко струват?!
Мечтите ти, дръзките?

За да сменяш своята същност?
Не можеш. Или не искаш?!
Само сменяш
виртуалната визия.

И си хрисим,
по-хрисим от всичко.
но все си е същата...

Колко струва, "приятелю",
и на халос профукано време?!
Не аз, ти проигра свободата си.

После...
Казваш, че мразиш "боклуци"...
Ще замълча.
Значи себе си мразиш, така ли?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??