Feb 9, 2016, 9:03 PM

Потъване 

  Poetry » Civilian
278 0 0

Потъвам във блатото мръсно

и няма от мене следа.

За въздуха вече е късно-

разпъна ме той на греда.

 

Към дъното аз се насочвам

и всичко във мене умря.

И вместо върха да посочвам,

духът ми на дъно опря.

 

И тук е мътилката гъста,

и тук е умишлен батак.

Уби ме измама чевръста

във този държавен бардак. 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??