Aug 21, 2011, 7:41 PM

Повече от приятели... 

  Poetry » Other
693 0 0

Дни на фалш и купища лъжи,

живот обгърнат от тъга и безброй беди.

ТИ, който там горе си, дали видя,

как приятел верен подаде ми ръка?

Познати покрай мен има всеки ден,

но кой от тях познава всеки мой момент,

мигове на радост и горчива болка,

мигове на всяко начало и следващ край?

Приятелите верни на пръсти се броят

и - дори на хиляди километри - 

пак зад гърба ми ще стоят,

знам, че ме разбират и когато мълча

и няма да ме съдят, когато греша,

и никога подкрепата не ще забравя

как помагаха отново да се изправя!!!

 

 

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??