Apr 15, 2012, 9:52 PM

Повратен момент 

  Poetry » Love
534 0 6

Бях във ВУЗ-а редовен студент,

там те срещнах, а после – се влюбих!

Беше онзи повратен момент,

в който свършва играта на думи!

 

Помня всеки детайл: бавно ти

приближаваш – с усмивка, красива,

с две големи и топли очи,

грациозна и много щастлива!

 

А големият град през нощта

не заспа – буден в мрака остана!

Тъй се случи... студентска мечта

с обич свърза съдбите на двама!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??