Браво, скъпи, ти успя!
Бог чу молитвите ми святи,
знаех, че ще е така,
гордея се със смелостта ти!
Готова съм за тебе, сине,
да стъпя в огъня дори,
със чест да пазя твойто име,
всеотдайно, както правиш ти.
Това в живота е богатството,
взаимната и истинска любов,
не се купува със пари доброто,
то е на сърцето зов.
И с милосърдие и трепет от душата,
за взаимна прошка и любов
ще живеем и оттук нататък
животът ще е благослов!
Честит рожден ден, скъпи!
Поздравления за твоята упоритост.
Обичаме те!
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.