11.08.2009 г., 13:26 ч.

Поздрав 

  Поезия » Друга
666 0 3

Браво, скъпи, ти успя!

Бог чу молитвите ми святи,

знаех, че ще е така,

гордея се със смелостта ти!

Готова съм за тебе, сине,

да стъпя в огъня дори,

със чест да пазя твойто име,

всеотдайно, както правиш ти.

Това в живота е богатството,

взаимната и истинска любов,

не се купува със пари доброто,

то е на сърцето зов.

И с милосърдие и трепет от душата,

за взаимна прошка и любов

ще живеем и оттук нататък

животът ще е благослов!

 

 

Честит рожден ден, скъпи!

 

Поздравления за твоята упоритост.

 

Обичаме те!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??