Oct 12, 2008, 5:01 PM

Позволи ми да те забравя. 

  Poetry » Love
949 0 14

Да не бях те чувала.

Да не бях те виждала.

Как пък гръм не те удари.

Десет години не ти ли стигнаха?

Позволи ми да те забравя.

Стига си говорил, стига си ме питал.

Думите излишни  

 в лъжи да оплитам.

Десет години - не ти ли стигнаха?

Да ме издигаш в облаците

и със замах да ме приземяваш.

Оргазмите...

По дяволите да вървиш.

И тях не  искам. 

Позволи само да те забравя.

Не ме обичаш.

Така е. Ясно.

Но и на другия не ме даваш.

Стига си ме мъчил

неистово... 

Моля те, позволи ми.

Позволи ми само.

 Да те забравя.

...

А дали искам?     

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??