Oct 8, 2011, 10:50 AM

Прах в очите 

  Poetry » Erotic
714 0 2

 

ПРАХ  В  ОЧИТЕ

 

 

Онегин Евгени – пак се назлъндисва –

     шакирената прашка взе по–по-най да му уйдисва

                                                и по да му ардисва…

Затуй смени наш'та бяла пролет пражка

     с дръзки набези юнашки

          за мургаво бразилско лято с прашки…

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??