Грешно място или грешно време
Болката поставя ме отново на колене
Емоции изтрити, чувства заличени
Бавно отминават дните отегчени
Чашата е празна, очите зачервени
Утеха няма никъде, единствено проблеми
Топли спомени, откраднати моменти
Знаци на съдбата или просто инциденти
Празен поглед, точка във стената
Гледам с часове от ъгъла на тъмнината
Усилия напразни, желания обречени
Мечтите пак умират в думи неизречени
© ПрОРОК All rights reserved.