17.09.2013 г., 23:22 ч.

Празен поглед 

  Поезия » Друга
755 0 3

Грешно място или грешно време

Болката поставя ме отново на колене

Емоции изтрити, чувства заличени

Бавно отминават дните отегчени

 

Чашата е празна, очите зачервени

Утеха няма никъде, единствено проблеми

Топли спомени, откраднати моменти

Знаци на съдбата или просто инциденти

 

Празен поглед, точка във стената

Гледам с часове от ъгъла на тъмнината

Усилия напразни, желания обречени

Мечтите пак умират в думи неизречени

© ПрОРОК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??