Oct 16, 2009, 11:37 PM

Празна душа 

  Poetry » Love
643 0 0

Сърцето до последно догаря,

а душата ми от гняв изгаря!

Как можа това да ми причиниш?

Така жестоко душата ми да раниш.

 

Не познавах в тебе егоиста,

преди така безчувствен ти не беше!!?

Промени се и аз не знам какво стана...

Но таз промяна остави в сърцето ми кървава рана.

 

Надеждата, че прошката ще ме излекува,

вече я няма, сега гневът в душата ми гостува.

Но все пак усмихвам ти се, сърцето

да те мразя ми не дава, мразя се за което!!

 

Късметът така и врати не ми отвори,

сърцето, като цигара, до последно изгаря,

остана само фасът в пепелника,

моята празна душа за помощ да вика!

© Валерия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??