Dec 30, 2010, 1:14 PM

Празник 

  Poetry
575 0 20

Рисувал е вълшебник

По прозореца звезди

Със безброй искри

Нежност в очите свети

Празник...

Душите са слети

В нощ вълшебна

Греят светлини

В любов се къпят 

Безброй очи

Звънят звънчета

С ангелски гласчета

Сбъдват се мечти

Рисувай ми вълшебнико

Синьото небе

Нарисувай ми сърце

Не от лед или стъкло

Туптящо да е то

Празник...

Стават чудеса

Рисувай ни със светлина

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??