Apr 3, 2014, 9:30 PM

Преди 

  Poetry » Love
435 0 0

Преди да отлетиш
още ведъж ме целуни.
Душата ми спокойна
да заспи, да заспи.

Преди да отлетиш
още ведъж ме целуни.
Сълзите в камък превърни.
Сълзите в камък превърни.

Преди цигара да запалиш
посягаш към огъня с който
сърцето ми гориш.
Нежен аромат на тютюн.
Нежно се извива и във
всичко се пропива.


© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??