3.04.2014 г., 21:30 ч.

Преди 

  Поезия » Любовна
442 0 0

Преди да отлетиш
още ведъж ме целуни.
Душата ми спокойна
да заспи, да заспи.

Преди да отлетиш
още ведъж ме целуни.
Сълзите в камък превърни.
Сълзите в камък превърни.

Преди цигара да запалиш
посягаш към огъня с който
сърцето ми гориш.
Нежен аромат на тютюн.
Нежно се извива и във
всичко се пропива.


© Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??