May 21, 2018, 4:56 PM

Преди да си отида 

  Poetry » Love
293 0 0

Един ден ще си отида,

като паднал лист през есента, 

тихо ще се претърколя

и ще обгърна с радост своята свобода.

С времето болката ти ще отмине 

и все по-малко ще боли,

а огънят, нейде някога сме палили,

сега едва-едва ще гори.

И когато усетиш, че се смалявам,

че вече нямам път към твоята душа,

Кажи ми "Сбогом" за последно

и ме пусни да си отида от твоето сърце!

© Луиза Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??