Sep 11, 2019, 11:34 PM

Предложение 

  Poetry » Strict forms
787 0 4

 

Макар така несъвършен,

светът не спира да се движи

и бели, черни, руси, рижи

мълвят въпроса съкровен.

 

И моят стих, с любов стъкмен,

към него ред по ред се ниже,

макар така несъвършен.

 

В тоз час от Бог благословен

със "да" ме направи по-ближен;

да слеем днес надежди, грижи.

Ще се омъжиш ли за мен,

макар така несъвършен?

 

;)

© Тошко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??