Jan 12, 2009, 8:58 AM

Предпролетно 

  Poetry » Other
725 0 24
В съня ми
есенните птици
на завет
свили са крила.
Рисувам им
надежди цветни,
и шепна им
за пролетта...
че зимата
ще си отиде
под пръстите
на топлия южняк,
а слънцето
в гнездата им
ще свие
любовен трепет...
за да пеят пак.
Ще цъфнат
сини теменуги.
И влюбени криле
ще полетят.
В небе от радост
ще засветят
искриците
на слънчев смях.








© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??