Apr 11, 2006, 10:53 PM

Прегърни ме 

  Poetry
873 0 2
     Прегърни ме
  да усетя пулса на сърцето ти
  и да докосна пролетта
            в душата ти.
     Прегърни ме,
  сякаш след години се завръщам,
           за да съм отново с теб -
           безпаметно различна 
           и до болка същата.
    Прегърни ме,
  все едно, че утре си отивам,
  за сбогом последна прегръдка ми дари.
  За да целуна болката ти,
           да я излекувам
  и сърцето ми отново ще се прероди.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??