Jul 31, 2009, 1:49 PM

Преход 

  Poetry » Love
735 0 3

Тази вечер тръгвам надалече,

на места, които са отвъд безкрая.

Качвам се на черен ангел на крилете,

в търсене на вечната забрава.

 

Тази нощ е първата ми като мъртъв,

влизам през прозореца ти като врана.

Кацам тихо в близост до кревата,

плаха сянка, сливаща се с мрака.

 

Тази нощ е първата ми с тебе,

просто ще стоя и ще те пазя.

Ще измия със сълзите си нозете ти,

със студени устни ще прогоня вятъра.

 

Тази сутрин тръгвам си от тука,

но понякога ще идвам да те виждам.

Тъмна сянка, скрита сред липите,

бродеща  и търсеща мечтите си.

© Петър Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Оригинално, страхотно разтърсващо и същевременно много реално. Тръпки ме побиха! Имаш 6 от мен!
  • "Тази вечер тръгвам надалече,

    на места, които са отвъд безкрая."
    Страхотно е!
  • Ее,щом си сто годишен,
    бъди щастлив,където и да си!
Random works
: ??:??