Jul 15, 2015, 12:01 AM

Прекършени дървета 

  Poetry » Love
325 0 0
Виждаш ги почти сломени
И прекършени,
Но въпреки това прекрасни са –
Дървета, с клони паднали,
Стърчащи корени,
Обгърнати 
От грозни бурени,
Но все още жизнени
И чудно хубави.
 
Опитваш
И стараеш се:
Да ги поливаш,
Пръст им слагаш със ръцете си,
Изпълнен със надежда
Да укрепнат
Влагаш всяко късче от душата си.
 
Но те все пак се чупят,
Падат
И ужасно тежко 
Удрят право във сърцето ти.

© Лъчезар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??