May 21, 2009, 8:54 AM

Прераждане 

  Poetry » Phylosophy
541 0 1

                      Прераждане

 

Не връщай се,

                защото ослепях!

Забрави ме,

                защото оглупях!

Остави ме,

                защото ме няма!

 

         Аз умрях!

© Кети Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??