Oct 5, 2016, 9:33 PM

Прераждане 

  Poetry
393 0 0

... но се остави да бъде воден от своето убеждение, че човешките същества не се раждат веднъж завинаги в деня, в който майките им ги даряват на света, ами че животът ги заставя още неведнъж да родят сами себе си.
~ Габриел Гарсия Маркес,
"Любов по време на холера"

 

И по-велико е това, 
когато сам се преродиш -
във любовта, във песента
с усещането, че гориш!


И с вярата, че днес те има
да изживееш своя ден;
дали във стих, дали с любима - 
да си щастлив, че си роден!
 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??