Feb 9, 2005, 12:59 AM

Преселение 

  Poetry
961 0 0

 


отминалата нощ
бе плодна
овулацията лунна
осмука
течната енергия
на мъжете
възбуди духчета
на небето
и ги пресели
във смисъла на
Любовта

зачеват се
по късна доба
поети и поетеси

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??