9 feb 2005, 0:59

Преселение 

  Poesía
956 0 0

 


отминалата нощ
бе плодна
овулацията лунна
осмука
течната енергия
на мъжете
възбуди духчета
на небето
и ги пресели
във смисъла на
Любовта

зачеват се
по късна доба
поети и поетеси

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??