Aug 6, 2008, 3:51 PM

Пресъхна реката 

  Poetry » Phylosophy
535 0 7

Пресъхна реката:

юлски горещници.

Мушички, по-дребни от точка в писмо,

кръжат край водата -

лилави от нежност -

в такта на лятно, последно танго.

Приели за даденост времето даже,

безмълвно описват кълбо след кълбо.

Кой може с човешки език да разкаже,

как всичко и всички се сливат в едно!

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??