Apr 18, 2007, 12:59 AM

прет - а - порте 

  Poetry
595 0 5
Светкавица светна -
отвори небето,
разсипа се
първият дъжд над света.


Отдолу стоеше
дървото със Ева,
отдавна
без ябълка във ръка.


Адам пък си спеше
съвсем безучастен,
бе свършил
единственото (по съдба).


Змията висеше,
превърната в чанта,
където в парфюм
бе
затворен греха.

© Дакота All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??