18 апр. 2007 г., 00:59

прет - а - порте 

  Поэзия
594 0 5
Светкавица светна -
отвори небето,
разсипа се
първият дъжд над света.


Отдолу стоеше
дървото със Ева,
отдавна
без ябълка във ръка.


Адам пък си спеше
съвсем безучастен,
бе свършил
единственото (по съдба).


Змията висеше,
превърната в чанта,
където в парфюм
бе
затворен греха.

© Дакота Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??