През отвора на пръстен кръгъл
аз нов любовник си избирам:
със него трябва да открием
най-плиткия и най-дълбокия си
корен...
Така открито всичко да си кажа искам,
че смях ме хваща непресторен,
искрен...
Окт. 2004
фев. 2009
© Ема Венева All rights reserved.